Curs ZOOM Live – Totul Despre Volumul 4-6D

400.00 lei 199.00 lei
Print

Data: 12 APRILIE
Ora: 16:00
Durata cursului : 3 ore

 

Ce vei invata?

Volumul rusesc necesita precizie, acuratete si cunostinte despre straturile de gene naturale. Precizie in separarea genelor naturale si acuratete in aplicarea corecta a evantaielor pe genele naturale, plus formarea corecta a evantaielor 4-6D. Pentru realizarea acestor evantaie este necesara cunoasterea tehnicii de formare. Acest curs iti ofera toate aceste informatii, atat teoretice cat si practice iar tehnicile de formare a evantaielor vor fi mai multe la numar astfel incat fiecare cursanta sa isi insuseasca tehnica potrivita. Rezistenta lucrarii este un punct forte pentru a obtine un numar cat mai mare de cliente multumite de serviciile oferite. Inscrie-te si tu la acest curs pentru a beneficia de toate resursele si informatiile ce le ofera trainerul Monica Marin.

Cui i se adreseaza acest curs? 

Acest curs este dedicat chiar si persoanelor cu o experienta mai mica de 6 luni doritoare de invatare in arta evantaielor rusesti. Bineinteles este necesar sa ai la baza practica permanenta si aprofundata pe modele umane in tehnicile clasice de volum 1-3D astfel incat informatiile oferite in cadrul acestui curs sa poata fi puse in practica cu usurinta de tine. Daca nu stapanesti bine arta volumului clasic 1-3D in separare, atasare si acuratete iti recomand sa urmezi un curs de Perfectionare 2-3D in cadrul Academiei Dlux sau cursul Zoom Live – Update 1-3D.

 

STRUCTURA CURSULUI

 • Avantajele și dezavantajele volumului 4-6D;
 • Totul despre adezivii Master;
 • Pro sau contra utilizării micropicaturii pentru evantaie;
 • Gamele de extensii de gene recomandate pentru volum;
 • Penseta ideală pentru formarea evantaielor;
 • Tehnici de formare a evantaielor 4-6D;
 • Simetrie și design ochi;
 • Treceri lungimi prin tehnica portativ;
 • Formarea evantaiului și cuplarea lui pe geana naturală;
 • Fișa clientei;
 • Evantaie perfecte (deschidere corectă și picioruș subțire)
 • Simetrie în lucrare (prin tehnica portativ vei obține o lucrare cu treceri line)
 • Rezistență și acuratețe (modul corect de atasare al evantaielor îți oferă acuratețe în lucrare și rezistență îndelungată în purtare).

 

BENEFICII

 • Diplomă Internațională DLUX cu certificare ANAB;
 • Logo Internațional Dlux personalizat – DLUX TOP LASH ARTIST;
 • Consultanță permanentă din partea trainerului Monica Marin.

 

Caracteristici

 • Lecții 0
 • Chestionare 0
 • Durata 4 ore
 • Limba Română
 • Cursanți 45
 • Evaluare Da
De la an la an, industria de Lash Making tinde să inoveze prin noi tehnici și trenduri. Monica Marin a debutat în acest domeniu în urmă cu 5 ani. Anual, a urmat diferite cursuri de perfecționare, atât pe tehnica de Lash Control 2-3D, cât și pe tehnica volumului rusesc. În prezent, organizează și susține cursuri de aplicare extensii de gene atât pentru începători, cât și pentru avansați.

Recenzii

Medie

5
1 punct

Detaliat

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
 • Andreea O

  Buna fetelor! Recomand cu maxima incredere acest curs, deși e online și nu fizic, învățați foarte multe lucruri, mai multe tehnici din care va puteți alege preferata voastră, multe informații utile in perfectionarea lucrărilor. In trecut am mai încercat sa fac evantaie, dar m-am lăsat bătută..cu ajutorul Monicăi am învățat destul de repede și binee!! Mulțumesc întregii echipe și pentru produsele de calitate superioară. ❤️

400.00 lei 199.00 lei

  12 comentarii

 1. Trocaru
  15 decembrie 2020
  Răspunde

  Buna. Am participat la cursul online 4-6D Volum. Foarte interesant cursul. Am avut multe lucruri de învățat , tips&tricks care îmi sunt foarte utile in evoluția mea. Multumesc Monica!

  • Admin bar avatar
   Monica Marin
   22 decembrie 2020
   Răspunde

   Îți mulțumesc pentru feedback! ❤️

 2. Mulțumesc din suflet !!! Un curs mult prea bine structurat pentru banii ăștia ,sincer !!! Informații cât cuprinde (la unii traineri nu le auzi nici la un curs normal ). Sunt extrem de mulțumită si ,cu siguranța,voi participa si la alte cursuri.
  Te imbratisez cu drag și sper vreodată sa vin și la un curs face to face 🤗🤗🤗

 3. Alexandra Iorga
  15 decembrie 2020
  Răspunde

  Un curs foarte bun! Chiar am învățat foarte multe ! Nu ma așteptam la prețul asta sa aflam atâtea! Monica este un trainer minunat, care într-adevăr își da interesul foarte mult ca noi sa înțelegem! Raport calitate preț mai mult decât foarte buna !❤️❤️❤️

 4. Andreea
  15 decembrie 2020
  Răspunde

  Va recomand din suflet acest curs,informatia,tehnica prin care Monica transmite sunt uimitoare! O persoana foarte dedicata si deschisa la orice fel de intrebare! Extrem de bine structurat acest curs!! Felicitari Monicai❤

  • 30 ianuarie 2021
   Răspunde

   Buna fetelor ,
   Am participat la acest curs 4-6 D , am invatat mult , am crezut ca nu o sa fac evantaie never 🙈
   Dar cel mai important , ca am primit multe informatii noi , un ajutor imens pt a nu renunta si a merge mai departe cu gandul , vreau si pot!
   Monica pt mine e salvator!

 5. Rizea Cristiana
  29 ianuarie 2021
  Răspunde

  O persoana foarte draguta si foarte buna profesionista!!Ma bucur ca te-am cunoscut si multumesc pentru informatii!!!

  • Admin bar avatar
   Monica Marin
   29 ianuarie 2021
   Răspunde

   Îți mulțumesc frumos! Apreciez fiecare cuvânt și părere. Sentimentul este reciproc.

 6. 29 ianuarie 2021
  Răspunde

  Pana sa o cunosc pe Monica Marin nu credeam in predarea online a cursurilor despre extensii de gene, cu atat mai putin sa invat sa realizez evantaie 4D-6D. Insa, dupa parcurgerea cursului, pe Zoom, nu numai ca stiu sa realizez evantaie, ci si totul despre forma, simetria, straturile genelor, despre pensete si adeziv. Monica are atata rabdare, incat si dupa terminarea cursului, ea raspunde cu rabdare la toate intrebarile.
  Recomand cu drag! Esti top! 🔝🔝🔝

  • Admin bar avatar
   Monica Marin
   29 ianuarie 2021
   Răspunde

   Cât de mult contează să cunosc părerea fiecăreia după un curs. Bucuria mea cea mai mare este atunci când informatiile sunt înțelese atât teoretic cât și practic. Mulțumesc! 🤗

 7. 30 ianuarie 2021
  Răspunde

  Buna fetelor ,
  Am participat la acest curs 4-6 D , am invatat mult , am crezut ca nu o sa fac evantaie never 🙈
  Dar cel mai important , ca am primit multe informatii noi , un ajutor imens pt a nu renunta si a merge mai departe cu gandul , vreau si pot!
  Monica pt mine e salvator!

 8. Ionela Crucevschi
  30 ianuarie 2021
  Răspunde

  Recomand……
  Recomand cu tot dragul acest curs de care eu sunt foarte mulțumită…….va spun sincer …tot ce tine de Monica Marin este special!!!

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *