DINU IOANA NICOLETA

DINU IOANA NICOLETA – Lash Artist

“Se spune ca pasiunile ti le dezvolți pe parcursul vietii, descoperind si Învățând lucruri care iti fac placere. Pasiunea mea este aplicarea de extensii de gene si pentru acest lucru tin sa ii multumesc Monicăi Marin pentru tot sprijinul, răbdarea si increderea oferită. Orice copil are nevoie de un profesor bun pentru a putea învața, iar orice persoana la inceput de drum, are nevoie de Monica pentru a excela in acest domeniu.”

LAURA GAGIU

LAURA GAGIU – Lash Artist

“Numele meu e Laura Gagiu și aplic extensii de gene de peste patru ani . Sunt foarte bucuroasă că am participat la cursul Monicăi Marin și că am învățat foarte multe lucruri noi și esențiale pentru un lash artist! Pe lângă curs ai suport 100% din partea ei și e acolo să iti răspundă la orice întrebare. O recomand cu tot dragul!”

BENZAR RAMONA

BENZAR RAMONA – Lash Artist

“Mi-am dorit sa fiu cea mai buna in domeniul laminarii iar pentru asta a trebuit sa aleg cel mai bun trainer,nu am regretat nicio secunda ca am optat sa particip la cursurile oferite de Dlux professional alaturi de minunata Monica Marin o fata rabdatoare si dedicata meseriei de lash trainer si nu numai.Multumesc m-am simtit exatraordinar si daca as da timpul inapoi tot pe voi v-as alege sunteti o echipa minunata!”

ANA MARIA ELENA RUS

ANA MARIA ELENA RUS – Lash Artist

“De aprope o luna de zile realizez laminari de gene si sprancene. Si pentru ca stiu ca mi -am dorit sa urmez un curs professional am ales sa il realizez impreuna cu Monica Marin in cadrul Dlux professional. Un om cald, frumos si cu o experinta vasta in domeniu vreau sa ii multumesc pentru ca m-a invatat primii pasi in tainele acestei proceduri. Fara ea nu ar fi existat procedura laminarii 2 in 1 infrumusetare, dar tratament pentru clientele mele.”

MADALINA STOEAN

MADALINA STOEAN – Lash Artist

“Sunt Madalina Stoean si aplic gene de 3 ani! Tin sa ii mulțumesc Monicai Marin pentru ceea ce m a învățat in ultima perioada si pentru sprijinul acordat”

GHEORGHE STEFANIA

STEFANIA GHEORGHE – Lash Artist

“Buna, ma numesc Gheorghe Ștefania și aplic gene de câteva luni, țin sa ii multumesc din suflet Monicăi Marin pentru primi pași și pentru ajutorul de după curs.Recomand din suflet️”