CARD DE FIDELITATE "DLUX PRO CARD"

”DLUX PRO CARD” este modul prin care ne recompensam cumparatorii nostri loiali, multumindu-le pentru alegerea facuta si oferindu-le numeroase avantaje si beneficii.

Fiecare posesor al ”DLUX PRO CARD”, are atribuit un numar unic de identificare (inscriptionat pe spatele cardului, care incepe cu „DLC”) pe baza caruia se poate bucura de beneficiiile si avantajele cardului nostru.

BENEFICII DE NOTA 10 PENTRU POSESORII DE ”DLUX PRO CARD”

 • 20% REDUCERE la prima achizitie online facuta pe  www.dluxromania.ro sau din magazinele autorizate Dlux Professional Romania.
 • 10% REDUCERE permanenta la orice achizitie online facuta pe www.dluxromania.ro sau din magazinele autorizate Dlux Professional Romania.*
 • 35% REDUCERE la orice achizitie cu ocazia PRO CARD DAY, zile de MEGA REDUCERI, de cateva ori pe an.**
 • CONSULTANT VANZARI – Iti este atribuit propriul consultant de vanzari.
 • LOYAL CLIENT – Posibilitatea de a deveni Loyal Client.
 • BRAND AMBASADOR / TRAINER – Posibilitatea de a deveni Brand Ambasador / Trainer.
 • SEMINARII ONLINE / OFFLINE – Preturi preferentiale la seminariile online / offline organizate de catre Dlux Academy Romania.
 • CURSURI ONLINE – Preturi preferentiale la cursurile online organizate de catre Dlux Academy Romania.
 • Esti informat cu prioritate despre promotiile si ofertele pe care le facem exclusiv pentru tine.
 • PRODUSUL LUNII – Lunar vom alege cel mai apreciat produs pe care il poti achizitiona cu un pret preferential.
 • Datele tale sunt in deplina siguranta.

CUM SE UTILIZEAZĂ?

La scurt timp dupa ce comanda dumneavoastra este finalizata, sunteti membru al programului de fidelizare “DLUX PRO CARD” si va puteti autentifica pe site-ul www.dluxromania.ro cu username-ul si parola dumneavoastra de client DLUX, beneficiind de toate avantajele “DLUX PRO CARD”.

 

NOTE:

* Discountul de 20% / 10% nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii si oferte deja existente pe site-ul www.dluxromania.ro

**  Nu beneficiaza de discountul de 10% sau 35%, produsele din gama REFECTOCIL.  

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum pot achizitiona un card „DLUX PRO CARD” ?

 • Online pe site-ul www.dluxromania.ro. Cardul „DLUX PRO CARD” poate fi achizitionat online, prin adaugare in cosul de cumparaturi ca orice alt produs DLUX Professional Romania, costul acestuia fiind de doar 25 lei. Dupa ce ati finalizat comanda pentru „DLUX PRO CARD”, veti fi contactat/a telefonic de un reprezentant DLUX pentru confirmarea comenzii. Dupa confirmarea comenzii telefonice, „DLUX PRO CARD” va fi livrat prin curierat, iar in maxim 48 ore veti intra in posesia acestuia. Din acel moment veti beneficia, la comenzile urmatoare, de toate avantajele oferite posesorilor „DLUX PRO CARD”.
 • Direct din magazinul DLUX Professional Romania. „DLUX PRO CARD” poate fi obtinut pe loc din magazinul DLUX, Piata Alba Iulia, Nr.4, Bloc I3, Ap.20, Sector 3, Bucuresti, prin achitarea contravalorii cardului, respectiv 25 lei. Din acel moment, va veti bucura de toate beneficiile si avantajele oferite posesorilor „DLUX PRO CARD”.

Am achizitionat deja cardul „DLUX PRO CARD”, cum pot beneficia de avantajele acestuia?

 • In maxim 48 ore de la plasarea comenzii online pe www.dluxromania.ro pentru achizitionarea cardului DLUX, veti intra in posesia cardului „DLUX PRO CARD”. Din momentul in care intrati in posesia cardului DLUX, veti beneficia in mod automat de toate avantajele acestuia, ONLINE prin autentificare pe site-ul www.dluxromania.ro cu username-ul si parola dumneavoastra sau prin simpla prezentare a cardului inainte de achizitie in magazinul nostru din Bucuresti, Piata Alba Iulia nr.4, Bloc I3, Ap.20, Sector 3.

Am cardul „DLUX PRO CARD”, cum ma autentific?

 • Din momentul in care sunteti posesor al cardului „DLUX PRO CARD” va puteti autentifica pe site-ul www.dluxromania.ro cu username-ul si parola dumneavoastra de client DLUX.   

Care este perioada de valabilitate a programului „DLUX PRO CARD” ?

 • Prezentul program de fidelizare se desfasoara pe o perioada nelimitata de timp, DLUX avand dreptul sa sisteze oricand acest program, prin postarea unui anunt pe Site-ul propriu cu cel putin 10 zile lucratoare anterior datei incetarii programului DLUX PRO CARD. De la data incetarii acestui program Cumparatorii incadrati in programul de fidelizare de mai sus nu mai au niciunul din drepturile sau beneficiile dobandite in acest program de fidelizare. Pretul cardului nu este rambursabil.