Cursuri Extensii Gene Fir cu Fir Online

Academia DLUX iti pune la dispozitie o varietate de cursuri online astfel, avand acces la cele mai bune informatii prin intermediul internetului. Cursurile online sunt disponibile oriunde ai fi si poti revedea lectiile de mai multe ori astfel incat sa iti fixezi cat mai bine toate informatiile.

Curs ZOOM Live Curs UPDATE 1-3D
Preț 299 lei

Curs ZOOM Live Efecte Speciale – LW & M CURLS Eyeliner – Wet Look – Kim
Preț 199 lei

Curs ZOOM Live – Volumul 4-6D
Preț 199 lei

Curs ZOOM Live – Arta fotografiei I
Preț 199 lei

Curs ZOOM Live – Arta fotografiei – II
Preț 199 lei

Cursuri Laminare Gene Și Sprâncene Online

Curs ZOOM Live – Laminare Gene
Preț 249 lei

Curs ZOOM Live – Laminare Sprâncene
Preț 219 lei

Curs ZOOM Live – Laminare Gene și Sprâncene
Preț 399 lei

1. Cui se adreseaza cursurile ONLINE?

Cursurile online sunt adresate tuturor celor ce isi doresc sa realizeze un update profesional in domeniul extensiilor de gene de la nivelul de incepator catre intermediar sau master.

2. Ce contine un curs ONLINE?

Cursurile online contin informatii teoretice si practice, atent structurate si sunt diversificate. Cursurile de extensii de gene, laminare sau arta fotografiei contin lectii teoretice cu demonstratii live si video pentru aprofundarea si pregatirea unui Lash Artist pentru nivelul Master.

3. Care sunt pasii pentru inscrierea la cursurile ONLINE?

Pentru a te inscrie la cursul dorit, este necesar sa  iti creezi un cont pe site, sa accesezi casuta “CUMPARA ACEST CURS” si sa completezi toate datele din formular. In felul acesta esti directionat catre metoda de plata disponibila  iar un consultat Dlux Academy te va contacta in cel mai scurt timp.

4. Care este cel mai potrivit curs ONLINE?

In functie de nivelul tau profesional: incepator, mediu sau master, poti opta pentru cursul ce rezoneaza cu cerintele tale de avansare. In cazul in care esti Junior Lash Artist iti recomandam cursul Update 1-3D sau Totul despre Volumul 4-6D. Daca te afli la un nivel intermediar poti opta fie pentru cursurile de dezvoltare online Arta Fotografiei sau Cursurile Master de volum cu efecte speciale. Cursurile online de laminare gene si sprancene sunt un atuu pentru diversificarea serviciilor din cadrul salonului tau.

5. Cat timp am acces la cursurile ONLINE?

Academia DLUX iti pune la dispozitie disponibilitatea de a revedea un curs online pe o perioada de 30 de zile. In felul acesta ai posibilitatea revederii lectiilor de mai multe ori, pentru fixarea informatiei.

6. Pe ce platforma se sustin cursurile ONLINE?

Pentru a va oferi o interactiune cat mai buna cursanta-trainer, Academia DLUX va pune la dispozitie cursurile online Live in aplicatia Zoom Cloud for Meetings si platforma Youtube prin accesarea unui link privat in varianta cursurilor inregistrate.

7. Ce diploma primesc in urma unui curs ONLINE?

Academia DLUX va pune la dispozitie, dupa absolvirea cursului online, o diploma de participare internationala in format electronic. Cursurile online sunt sustinute de catre traineri autorizati la nivel national de Ministerul Muncii (Formator eliberat de A.N.C. cu vizele Ministerului Muncii si Educatiei – Cod C.O.R. 242401).