Cursuri Extensii Gene Fir cu Fir

Cursuri de extensii gene fir cu fir pentru începători și avansați

Academia DLUX este prima scoala la nivel national ce ofera cursuri de extensii de gene pentru nivel incepator, mediu si avansat.
Dlux Academy Romania îți pune la dispoziție teoria de la A la Z, practică pe modele umane și suport nelimitat alături de trainerii acreditați de Ministerul Muncii.
Academia este formata din traineri specializati si acreditati din 12 judete, cu o experienta vasta in domeniul de Lash Making.

Cursuri offline Extensii Gene Fir cu Fir

Curs Începător Extensii Gene 1 - 3D
Preț 1950 lei

Disponibil la sediul din Arad, Brăila, București, Caracal, Constanța, Deva, Satu-Mare, Sibiu, Suceava

Curs Perfecționare Volum 2 - 3D
Preț 1400 lei

Disponibil la sediul din Arad, Brăila, București, Caracal, Constanța, Deva

Disponibil la sediul din București, Constanța

Cui se adresesază cursurile de Extensii Gene Fir cu Fir?

Cursurile de extensii gene fir cu fir sunt adresate tuturor celor ce isi doresc o schimbare radicala profesionala, ce vor sa paseasca in domeniul extensiilor de gene si bineinteles celor ce isi doresc sa aprofundeze toate etapele perfectionarii de la cel mai mic volum pana la mega volume.

Munca pe care o faci va ocupa o mare parte din viața ta, iar singurul mod prin care să te simți cu adevărat implinita este să faci ceea ce crezi tu că e o muncă extraordinară și să iubești ceea ce faci.

Ce poate conține un curs de Extensii Gene Fir cu Fir?

Cursurile din cadrul Academiei Dlux sunt atent structurate de catre traineri cu experienta si cuprind partea teoretica in amanunt, partea practica pe model uman si Q&A pentru a ne asigura ca toate informatiile au fost pe deplin intelese de catre cursante.

 

Sustinerea cursantelor de catre trainer, este nelimitata, deoarece un real succes pentru Academia Dlux este ca majoritatea persoanelor inscrise, sa continue in acest domeniu sis a dezvolte un job real si de viitor.

Care sunt pașii pentru înscrierea la cursul de Extensii Gene Fir cu Fir?

Pentru a te inscrie la cursul dorit, este necesar sa completezi formularul standard din dreptul cursului prin completarea datelor tale personale. Astfel, un reprezentant Dlux Professional Romania te va contacta telefonic.

Urmatorul pas este cel in emiterea unei facturi proforma pentru achitarea avansului. In felul acesta, iti rezervi locul in cadrul cursului dorit. Diferenta de plata se va achita in ziua cursului in numerar sau card, la sediul Trainerului.

Care este cel mai potrivit curs de Extensii Gene Fir cu Fir?

In functie de nivelul tau: Incepator, Intermediar sau Master poti opta pentru cursul ce rezoneaza cu dorintele tale de avansare in domeniul extensiilor de gene.

In cazul in care esti la inceput de drum, Academia Dlux iti recomanda sa urmezi fie un curs de Incepator 1D, fie un curs de Incepator 1-3D.

Cursurile de perfectionare sau volum sunt recomandate celor ce se afla la nivelul intermediar si isi doresc sa perfectioneze tehnica de aplicare a extensiilor de gene, rezistenta in purtare si sa invete noi tehnici si efecte de formare a evantaielor.

Cum găsesc adresa sediului pentru cursul la care mă înscriu?

Cursurile fizice se desfasoara la adresa organizatorului din orasul selectat urmand ca acesta sa ofere cursantelor adresa exacta a locatiei.

Ce diplomă primesc în urma unui curs de Extensii Gene Fir cu Fir?

Cursurile fizice sunt sustinute de catre traineri autorizati la nivel national de Ministerul Muncii (Formator eliberat de A.N.C. cu vizele Ministerului Muncii si Educatiei Cod C.O.R. 242401) iar diplomele din cadrul DLUX ACADEMY ROMANIA sunt internationale si acreditate de catre academia DLUX WORLDWIDE prezenta in peste 32 tari.

Cine sunt trainerii care predau cursurile de Extensii Gene Fir cu Fir?

Recenzii

Îmi plac foarte mult si îs superbe

Rated 5,0 out of 5
3 decembrie 2023

Este cel mai bun curs

Marina cercea

No Title

Rated 4,0 out of 5
27 noiembrie 2023

Anonymous

Ami pace mult

Rated 5,0 out of 5
27 noiembrie 2023

Ami doresc din suflet casa lucrez cu dumneavoastră sunteți foarte talentați in tot ce faceți

Ciungu claudia nicoleta

Profesionalism

Rated 5,0 out of 5
18 septembrie 2023

Am terminat cursul de începători extensii gene 1-3 D la brasov luna aceasta ! Am avut un trainer minunat Claudia Bihaici , este o fata atâta de răbdătoare, calma intelegatoare . Are o încredere enorma in curantele ei și mereu le ridica moralul ! Sunt mândra ca am ales deluxacademy și ca am avut acest trainer minunat ! Voi reveni și pentru cursul de perfecționare tot la ea ! Recomand cu drag și incredre Claudiua Bihaici ! THE BEST

Raluca Loredana

Mulțumesc pentru aceste cursuri😍

Rated 5,0 out of 5
28 ianuarie 2023

Bună tuturor fetelor! Numele meu este Ifrim Andreea, sunt din județul Botoșani. Zilele trecute am participat la primul meu curs in domeniu, cursul de începători extensii gene 1-3D, in Botoșani. M-am simțit minunat și m-am îndrăgostit într-adevăr de această meserie si de aceste produse. 😍 Mulțumesc trainarului, Hritcu Ana Maria pentru căldura si deschiderea cu care ne-a primit și modul in care ne-a îndrumat👏❣️ Sunt foarte recunoscătoare și fericită pentru că am avut inspirația de a vă alege. Aștept cu nerăbdare să prind experiență și să particip la următoarele cursuri ( și eu dar și colegele mele). 💓🤩🥰😎

Andreea