Curs Online – Laminare Gene

4,9
Rated 4,9 out of 5

Nivel:

Începator / Avansat

Trainer:

499.00lei

Laminarea genelor este o procedura accesibila pentru clientele ce isi doresc naturalete, hidratare, regenerare, curbura si lifting. Acest curs iti ofera toate detaliile tehnice despre produsele profesionale pentru laminarea genelor din gama Dlux Professional si modul lor de utilizare. Prin demonstratia pe modelul uman vei intelege perfect etapele in procedura de laminare.

Liftingul, hack-ul momentului în materie de gene, este una dintre cele mai populare proceduri apărute în industria de beauty. Este o opțiune accesibilă pentru clientele ce își doresc un look seducător și natural. În acest curs vei învăța procedura de laminare pas cu pas aceasta reprezentând un tratament de înfrumusețare benefic pentru genele naturale.

Ce vei invăța?

 • Totul despre procedura de laminare gene;
 • Prezentarea produselor de laminare gene;
 • Beneficiile laminarii genelor;
 • Curatarea si degresarea genelor naturale;
 • Izolarea genelor inferioare;
 • Alegerea pad-urilor de silicon in functie de marimea geneleor naturale si metode de aplicare a acestora;
 • Asezarea genelor pe padul de silicon;
 • Aplicarea corecta a Cremei de Curbare (PAS 1);
 • Aplicarea corecta a Cremei de Fixare (PAS 2);
 • Obtinerea efectului de lifting;
 • Aplicarea corecta a Keratin Botox si a Esenetei de Hidratare (PAS 3);
 • Vopsirea genelor;
 • Ingrijirea genelor dupa procedura de laminare.

Avantajele procedurii de laminare gene

 • Gene mai lungi și mai voluminoase.
 • Îngroșarea firului natural cu 30%;
 • Tratament de regenerare;
 • Protecția și întărirea genelor;
 • Durabilitate până la 8 săptămâni;

Beneficiile cursului:

Monica Marin

Lash Trainer

Fondatoarea DLUX ACADEMY ROMANIA, cea mai mare academie de extensii de gene din România. Ea este un Master Lash Trainer și un Speaker internațional. De asemenea, este autoarea cursului de LAMINARE GENE & SPRÂNCENE by DLUX Professional. Aceasta a fost și Speaker în cadrul DLUX GLOBAL CONFERENCE din Tokyo, Japonia. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniul de lashmaking, ea este și un Master Lamination Trainer. A participat la numeroase cursuri de volum susținute de Lash Traineri Internaționali.

Minunat

Rated 5,0 out of 5
15 aprilie 2024

Am facut cursul de extensii de gene nivel 1 si pot spune ca a fost super. Monica este un profesor excepcional si cu o rabdare incredibila. Abia astept sa ma intorc pt cursul de perfectionare. Am facut alegerea perfecta. Ps. Produsele Dlux sunt super calitative.

Alina Matei

Am avut placerea sa descopar aceasta meserie de la o persoana minunata!

Rated 5,0 out of 5
14 aprilie 2024

Eu am inceput cursul de baza cu trainerul Bianca Vasi de la zero, efectiv nu stim nimic despre extensiile de gene , insa desi am avut foarte mari emotii, si imi era frica ca nu voi reusi sa fac fata, Bia a reusit sa imi explice , ba chiar mai mult a reusit datorita pasiunii ei pentru acest domeniu sa imi insufle si mie pasinuea si daruirea ei. Ma simt onorata ca am avut ocazia sa invat de la ea si o recomand cu caldura tuturor celor care vor sa intrea in acest domeniu.

Delia Pop

Am urmat cursul de baza cu Bia recent. A fost un curs foarte placut desi mi-a fost putin frica la inceput. Bia ma incurajat si a avut incredere in mine. Recomand acest curs cu Bia, este o persoana calda, explica foarte bine, te ajuta si sustine, iti impartaseste din experientele ei.

Rated 5,0 out of 5
13 aprilie 2024

In ceea ce priveste cursul este tot ce ai nevoie pt inceput si bine structurat, lipseste doar sa gasesti un trainer ca Bia si totul este perfect.

Andreea Bele

Bia,o femeie de succes de la care am primit atat de multe sfaturi utile in formarea mea ca Lash-artist.

Rated 5,0 out of 5
11 aprilie 2024

Am invatat de la Bianca cel mai important lucru!

“Gaseste ceva ce iti place sa faci atat de mult incat l-ai face bucuros gratis, apoi invata sa il faci atat de bine incat oamenii sa fie bucurosi sa te plateasca pentru el. “

Cursul a fost atat de intens si frumos explicat incat am retinut fara probleme fiecare punct important ! Multumesc, Bia!

Alina Boc

Curs de nota 10

Rated 5,0 out of 5
11 aprilie 2024

A fost un curs bine structurat.un trainer minunat răbdătoare și a explicat totul perfect. Mulțumesc Bianca Vasi!

Oros ioana claudia

A fost un curs reușit

Rated 5,0 out of 5
11 aprilie 2024

Trainerul Bianca Vasi , mi-a fost de mare ajutor , datorită ei sunt în acest domeniu, un trainer deosebit cu o răbdare extraordinară .

Vese Anamaria

O experiență nemaipomenită

Rated 5,0 out of 5
3 aprilie 2024

Foarte dedicată în tot ceea ce face, perfecționistă și foarte primitoare.Eu personal m-am simțit în largul meu și nu am simțit presiunea/tensiunea care poate aș fi simțit-o în alte locuri. Recomand 100%

Lavinia

The Best!!!!

Rated 5,0 out of 5
15 martie 2024

Gheorghe Benone Ovas:

“Profesionalism și competența la cel mai înalt nivel. Cu siguranță una dintre cele mai bune experiențe profesionale pentru mine în acest domeniu. Recomand cu multă încredere.”

Anamaria David

Excelent

Rated 5,0 out of 5
14 martie 2024

Sunt foarte mulțumită de ,Dlux Acandemy și de trainerul pe care l am avut, Monica Marin, țin sa ii mulțumesc ❤️ pentru răbdarea și înțelegerea cu care mi a predat❤️

Am invatat multe lucruri de folos și chiar dacă sunt emoționată de ceea ce urmează in contiunare, m-a simt pregătită datorită acestui curs.The best academy!

Stanescu Roberta

Recomand ! Monica este numărul 1 ! Multă răbdare și profesionalism ❤️❤️

Rated 5,0 out of 5
14 martie 2024

Adriana Dinu