FAQ

Orice curs online achitat poate fi reluat de 3 ori pe o perioadă nelimitată de timp.

Cursul online conține partea de prezentare a produselor utilizate, partea de teorie și partea practică cu demonstrație pe model uman.

Înscrierea la cursurile online poate fi realizată de către orice persoană care activeaza în domeniul de lashmaking, fie că este vorba de nivel Începator, Mediu sau Avansat. 

Pentru înscrierea la cursurile online, în funcție de dificultatea cursului ales trebuie să ai un nivel mediu de pregătire în domeniul de Lash Making.

Pentru achiziționarea unui curs online este necesar să selectezi iconița “cumpără acest curs”, să completezi detaliile de facturare și să realizezi plata online prin Netopia MobilPay. 

Poți achiziționa toate cursurile online valabile și să te bucuri de informațiile acestora.

Pentru achiziționarea cursului favorit trebuie să completezi formularul de înscriere apoi vei fi contactat de trainerul cursului selectat.

În cazul în care achiziționezi un curs online de pe site, accesul la curs este   imediat, astfel nu se pot returna banii. Dacă aveți întrebări cu privire la cursul online achiziționat, vă rugăm sa ne contactati la telefon 0730.053.449 sau la adresa de email: dluxacademy@gmail.com