MODALITATI DE PLATA

Comanda rapid si usor produsele tale preferate si alege modalitatea de plata care ti se potriveste cel mai bine. Pretul fiecarui produs, modalitatea de plata a acestora precum si termenul de plata sunt toate indicate si pot fi alese pentru fiecare comanda a ta in parte.

Achitarea produselor se poate face ramburs sau online, astfel:
– Ramburs: cu numerar in lei, integral catre agentul de curierat care efectueaza livrarea;
– Online: cu card bancar VISA sau Mastercard.

Pentru garantarea sigurantei tranzactiilor, DLUX foloseste platforma de plati online Netopia. In acest mod, vei putea plati produsele tale preferate DLUX cat mai simplu si rapid, in perfecta siguranta si control deplin.

Daca alegeti sa platiti online cu un card bancar, veti fi redirectionati catre o platforma securizata de plati Netopia, unde va trebui sa introduceti datele de card necesare autorizarii tranzactiei. Procesarea acestor date se face exclusiv prin intermediul Netopia. DLUX nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Inainte de a finaliza plata comenzii dumneavoastra si a apasa butonul plateste, verificati datele introduse. Daca informatiile sunt corecte, iar in contul bancar de card aveti fonduri suficiente pentru plata integral a comenzii, veti primi un mesaj de aprobare a respectivei tranzatii.

Pentru tranzactiile online cu card bancar nu se percepe niciun comision suplimentar. In cazul in care cardul folosit este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra emitente pentru acel card. Mai multe detalii despre procesatorul nostru de plati Netopia puteti gasi aici.

Pentru cresterea securitatii platilor online si alinierea proceselor de plata in acord cu reglementarile UE, bancile din Romania sunt in curs de implementare a unui nou factor de autentificare. Acest nou element de securitate va poate fi solicitat in procesul de autorizare a platii, alaturi de codul 3D Secure pe care il veti primi prin SMS.