Cursuri Make-up

Cursuri de make-up pentru începători și avansați

Esti pasionata de domeniul machiajului, vrei sa dezvolti aceasta pasiune si sa o duci la urmatorul nivel? Cursul de initiere in machiaj te va ajuta sa iti indeplinesti visul si sa pasesti cu pasi repezi in domeniul frumusetii. Intr-o saptamana de curs vei parcurge toti pasii si vei reusi sa pui bazele pentru o viitoare cariera de succes.

Cursuri offline Make-up

Curs Make-up pentru Incepatori
Preț 2000 lei

Disponibil la sediul din Braila

Cine sunt trainerii care predau cursurile de Make-up

Andreea Ene, formator în cadrul Glow-UP Academy si Dlux Academy te asteapta pentru a-ti descoperi talentul si a te face sa iti transformi pasiunea intr-un business. Principiile ei sunt foarte bine definite, punând foarte mult accent pe calitatea serviciilor, dar și pe actualizarea permanentă a cunoștințelor. In toti anii de experienta a acumulat informatie din nenumaratele cursuri de perfectionare cu traineri renumiti la nivel national si international pe care le-a parcurs, iar acum, vine in intampinarea ta sa iti impartaseasca toata aceasta informatie.

Cui se adresesază cursul de Make-up pentru incepatori?

Cursul de make-up pentru incepatori se adreseaza tuturor celor pasionati de frumos, atat persoanelor fara experienta si informatie in acest domeniu, cat si celor care le detin dar nu au avut ocazia sa o valorifice sub indrumarea unui trainer.

Ce poate conține un curs de Make-up pentru incepatori?

In cadrul acestui curs de initiere vei incepe de la 0, inca de la pregatirea tenului pentru machiaj urmand sa ajungi in 10 zile de curs sa realizezi machiaje complexe, in diferite tehnici consacrate si utilizate de marii make-up artisti ai lumii.  

Structura cursului este foarte bine definita de catre trainerul nostru astfel incat sa parcurgi toate etapele, iar la final sa fii suficient de pregatita incat sa incepi sa profesezi.

Care sunt pașii pentru înscrierea la cursul de Make-up pentru incepatori?

Structura cursului este foarte bine definita de catre trainerul nostru astfel incat sa parcurgi toate etapele, iar la final sa fii suficient de pregatita incat sa incepi sa profesezi. Urmatorul pas este cel in emiterea unei facturi proforma pentru achitarea avansului. In felul acesta, iti rezervi locul in cadrul cursului dorit. Diferenta de plata se va achita in ziua cursului in numerar sau card, la sediul Academiei.

Cum găsesc adresa sediului pentru cursul la care mă înscriu?

Cursul fizic se desfasoara la adresa organizatorului, in Braila, la salonul GlowUp din strada Grivitei 464.

Ce diplomă primesc în urma unui curs de Make-up pentru incepatori?

Cursurile fizice sunt sustinute de catre traineri autorizati la nivel national de Ministerul Muncii (Formator eliberat de A.N.C. cu vizele Ministerului Muncii si Educatiei Cod C.O.R. 242401) iar diplomele de make-up din cadrul DLUX ACADEMY ROMANIA sunt acreditate de către Academia GlowUp.  

Recenzii

Nicio recenzie. Fii primul care adaugă una!