Cursuri Laminare Gene și Sprâncene

Cursuri Laminare Gene și Sprâncene

Academia DLUX este prima scoala la nivel national ce ofera cursuri de laminare gene si sprancene, stilizare sprancene si henna. Academia este formata din traineri specializati si acreditati din 9 judete, cu o experienta vasta in domeniul de Brow and Lift Lamination.

Cursuri offline Laminare Gene și Sprâncene

Curs Laminare Gene
Preț 1000 lei

Disponibil la sediul din Arad, București, Caracal, Constanța, Sibiu, Suceava

Curs Laminare Sprâncene
Preț 1000 lei

Disponibil la sediul din Arad, București, Caracal, Constanța, Sibiu, Suceava

Curs Laminare Gene și Sprâncene
Preț 1500 lei

Disponibil la sediul din Arad, București, Caracal, Constanța, Sibiu, Suceava

Cui se adresesază cursurile de Laminarea Gene și Sprâncene?

Cursurile de laminare gene si sprancene se adreseaza celor ce isi doresc sa invete un serviciu complet de infrumusetare si celor ce isi doresc sa isi diversifice serviciile oferite din cadrul saloanelor. Fiind o procedura accesibila oricarei persoane, nu exista o tipologie anume de cursante se se pot inscrie la acest curs.  

Ce poate conține un curs de Laminare Gene și Sprâncene?

Cursurile din cadrul Academiei Dlux sunt atent structurate de catre traineri cu experienta si cuprind partea teoretica in amanunt, partea practica pe model uman si Q&A pentru a ne asigura ca toate informatiile au fost pe deplin intelese de catre cursante. 

Sustinerea cursantelor de catre trainer, este nelimitata, deoarece un real succes pentru Academia Dlux este ca majoritatea persoanelor inscrise, sa continue in acest domeniu si sa dezvolte un job real si de viitor.

Care sunt pașii pentru înscrierea la cursul de Laminare Gene și Sprâncene?

Pentru a te inscrie la cursul dorit, este necesar sa completezi formularul standard din dreptul cursului prin completarea datelor tale personale. Astfel, un reprezentant Dlux Professional Romania te va contacta telefonic. 

Urmatorul pas este cel in emiterea unei facturi proforma pentru achitarea avansului. In felul acesta, iti rezervi locul in cadrul cursului dorit. Diferenta de plata se va achita in ziua cursului in numerar sau card, la sediul Trainerului.

Care este cel mai potrivit curs de Laminare Gene și Sprâncene?

In functie de dorinta fiecarei cursante, poti opta fie pentru Cursul de laminare gene iar pe parcurs poti continua cu procedura de laminare sprancene. Ambele proceduri de laminare sunt la fel de cautate si cerute in cadrul saloanelor. 

Cum găsesc adresa sediului pentru cursul la care mă înscriu?

Cursurile fizice se desfasoara la adresa organizatorului din orasul selectat urmand ca acesta sa ofere cursantelor adresa exacta a locatiei.

Ce diplomă primesc în urma unui curs de Extensii Gene Fir cu Fir?

Cursurile fizice sunt sustinute de catre trainer autorizati la nivel national de Ministerul Muncii (Formator eliberat de A.N.C. cu vizele Ministerului Muncii si Educatiei Cod C.O.R. 242401) iar diplomele din cadrul DLUX ACADEMY ROMANIA sunt internationale si acreditate de catre academia DLUX WORLDWIDE prezenta in peste 32 tari. 

Cine sunt trainerii care predau cursurile de Laminare Gene și Sprâncene?

Recenzii

Sunteti foarte misto! Georgiana Frone nota 10

Rated 5,0 out of 5
19 noiembrie 2021

In urma cursului de laminare gene si sprancene pe care l-am facut la Academia Dlux, am invatat in primul rand sa am rabdare eu fiind de fel o fire foarte agitata, mentionez faptul ca nu lucrez in domeniu insa mi-am dorit foarte mult sa invat ceva nou iar laminarea mi-a placut foarte mult deoarece are un efect natural.

Locatia in care s-a tinut cursul se afla la Alba Iulia pe Bulevardul Unirii este foarte usor de ajuns, cursul s-a tinut intr-un apartament micut insa foarte curat si primitor.

In ceea ce priveste cursul acesta dureaza o singura zi si contine o parte de teorie si una de practica. Georgiana Frone a fost profesoara noastra in ale laminarii despre care am doar cuvinte de lauda, este foarte implicata si se vede ca iubeste ceea ce face, a avut rabdare cu noi si ne-a explicat chiar si de ori unde nu am inteles.

Multumesc foarte mult pentru toate informatiile pe care mi le-ati oferit si pentru timpul acordat.

Micle Georgiana