Amelia Perjescu

Amelia Perjescu

TRAINER - TIMIȘOARA

Cu EXPERIENTA de peste 8 ani in domeniul de lashmaking, 6 ani de cand predau si sute de cursante trainuite in acest domeniu, de fiecare data predau ca si cand mi-as preda mie, ca si cand as fi in banca, la inceput si imi amintesc de toate lacunele, intrebarile si emotiile pe care le aveam cand am inceput aceasta meserie. Ma asigur ca alte fete ca Amelia vor parcurge mai lin si mai usor acest drum frumos.

Aripile mele si-au gasit LOCUL!”

 

“Totul a inceput cu o PASIUNE de mica, pentru domeniul beauty si un VIS care treptat a prins ARIPI si s-a concretizat in ceva frumos.

De MICA am avut INCLINATIE spre desen si arta, dar nefiind sustinuta de NIMENI, intr-o perioada cand ARTISTII erau desconsiderati iar meseria lor considerata ca una visatoare, am ales ce-a ales toata LUMEA.

Nemairegasindu-ma in TIPARELE societatii am decis sa fiu “oaia neagra” si sa ies din tipare, sa imi urmez INSTINCTUL si sa fiu acel artist VISATOR de care se temeau cei din jurul meu.

A fost cea mai buna ALEGERE pt ca sufletul meu si-a gasit caminul, VOCATIA mea a fost hranita iar pasiunea si dedicarea cu care lucram cladea fara sa imi dau seama un VIITOR sigur si frumos.”

Amelia Perjescu

Echipa noastră