Istoria Extensiilor De Gene

Prezentul în materie de extensii de gene sună foarte promițător datorită impactului ce îl are în domeniul de beauty. Avem atâtea variante de game, curburi, grosimi și lungimi din care putem alege încât nici prin gând nu ne trece ce teste s-au realizat în trecut pentru a ajunge la acest rezultat și pentru a obține o tehnică atât de simplă pentru aplicarea lor.
Totul a pornit de la un gând: Cum ar fi să îmi alungesc genele naturale?
- tăierea vârfurilor genelor naturale pentru o creștere mai lungă;
- un tratament ce includea un amestec de frunze de nuc și apă pentru sporirea creșterii genelor naturale.
Anul 1902 îl propulsează pe renumitul hair stilist Karl Nessler pe primele pagini cotidiene cu un nou brevet în Marea Britanie:
- gene și sprâncene artificiale țesute;
- vânzare de gene artificiale în salonul său din Londra până în anul 1903.
Un alt brevet pentru genele false a fost realizat de către canadiana Anna Taylor în anul 1911 urmată de către regizorul D. W. Griffith în 1916:
- acesta lucra la filmul său mut intitulat “Intoleranța” și își dorea ca actrița din rolul principal Seena Owen să aibă gene lungi și ochii să iasă în evidență;
- acesta a folosit gene false din păr natural uman, țesute printr-un material fin de tifon.
Anii 1930 și 1960 au adus inovație în materie de extensii de gene, acestea devenind foarte populare în rândul publicului larg:
- gene false cu franjuri;
- gene false rachete;
- gene false cluster – utilizate pentru îngroșarea unor zone specifice ale genelor.
Anul 1947 îi propulsează pe frații Aylott – artiști de machiaj britanici din industria cinematografică – în cea mai cunoscută companie care a fabricat gene false - Eyelure.
Elizabeth Taylor a fost purtătoarea setului de extensii de gene iconice Eyelure în filmul Cleopatra.
Anul 1968 prezintă genele false o afacere în plină expansiune în America, astfel că au apărut companii de renume precum:
- Max Factor;
- Revlon;
- Elizabeth Arden.
Începutul secolului XXI aduce o schimbare radicală extensiilor de gene datorită oamenilor de știință japonezi.
Ce s-a schimbat?
Oamenii de știință au reușit să conceapă extensiile de gene perfecte ce își mențin forma și curbura asemenea genelor naturale.
Cine a inventat extensiile de gene fir cu fir?
Prima persoană care a inventat extensiile de gene one by one purtate chiar și de noi în prezent, a fost japonezul Shu Uemura.
Acesta a oferit pentru prima data în istorie un set complet aplicat de extensii de gene prin noua tehnologie starului Madonna.
Diferența dintre extensiile de gene inventate de Shu Uemura și cele clasice este următoarea:
- Extensiile de gene tip bandă sau smoc sunt aplicate la baza pleoapei;
- Extensiile de gene fir cu fir sunt aplicate one by one pe genele naturale.
Bineînțeles că această procedură inovativă necesita un alt tip de adeziv care să permită o rezistență de până la 9 săptămâni pe genele naturale.
Pentru femeile japoneze acest stil inovativ a fost foarte repede adoptat și de mare ajutor deoarece asiaticii au o linie a pleoapei căzută ce face ca genele naturale să devină practic invizibile.
Aceasta procedură a devenit un must have în materie de beauty mai ales pentru rezultatele obținute în urma aplicării, rezistența oferită și modul de aplicare ce nu se compară cu metodele dureroase din
trecut.
Chiar și în zilele noastre tindem să numim această aplicare – aplicare de extensii de gene japoneze one by one.
Cine a inventat Russian volume?
Româncele sunt de părere că influențele în materie de beauty sunt rusești și nu greșesc atunci când spun acest lucru deoarece Olga Dobronravova a avut inspirația în anul 2008 să aplice două extensii de gene pe geana naturală – mai apoi trei extensii de gene pe geana naturală și așa a luat naștere Russian Volume.
Care a fost prima tehnică de formare a evantaielor?
În prezent există mai multe tehnici de formare a evantaielor și diferite denumiri de volum, precum:
- Volum clasic 2-3D;
- Russian Volum 4-6D;
- Mega Volum 6-12D;
- Hyper Volum 12-45D.
Curiozități:
!!! Credeți sau nu, femeile din Evul Mediu nu erau concentrate pe genele lor, ci pe frunte! Sună nebunesc, dar acest lucru era considerat o caracteristică frumoasă la acea vreme. Din moment ce au vrut să-și prezinte fruntea, și-au smuls genele (OUCH !!!) și și-au ras sprâncenele. Nu este surprinzător că asta nu a durat mult …
S-ar putea să îți placă și

Ritualul de îngrijire coreean – KLAVUU și ingredientele sale unice

Anamaria Chirilă – Brand Ambasador
