Manta-Alexandra

Alexandra Manta

Ambassador - Județul Ploiești

Hello beauties,
Numele meu este Alexandra Manta, sunt din Ploiești și activez în acest domeniu din anul 2018.

Având o pasiune pentru industria beauty, atunci când am ales să mă perfecționez în stilizarea genelor și în aplicarea extensiilor de gene prin diferite tehnici, am realizat că în fiecare zi poți învăța ceva nou, că ai nevoie de o pregătire intensă și continuă, de îndemânare, de răbdare.
Când ești novice în acest domeniu trebuie să ai în vedere că lucrurile o să pară foarte grele și de neatins, însă dacă pasiunea și perseverența vor fi prezente, calea ta către success o să fie pe jumătate asigurată.
Cealaltă jumatate va veni din know-how-ul și modul în care vei interacționa cu clienții tăi.

Trebuie să ai un departament (chiar dacă este doar în mintea ta de customer, de management, de contabil, achiziții) toate să ducă spre o fidelizare cât și o dezvoltare a business-ului tău permanent.
Partea de training este foarte importantă, depinde foarte mult cum începi în acest domeniu, ce guidance îți alegi. Am optat să îmi iau informațiile de la trainerul Academiei Dlux România – Monica Marin, pe care o apreciez și o admir pentru tot background-ul ei cât și despre dorința de a mă ajuta oricând, de a împărtăși informațiile cu mine, utilizând încă de la “primii pași “ produsele din gama Dlux.

Istoricul meu este :

  • Curs de Începător 1-3 D
  •  Curs de Perfecționare 2-3 D
  •  Curs Mega-volum
  •  Curs de Laminare Gene
  •  Curs de Laminare Sprâncene
  •  Curs de Arta Fotografiei
  •  Curs de Efecte Speciale (Lw –M Curls, Eyeliner, Wetlook, Kim ).

Timpul a trecut atât de repede încât atunci când privesc în urmă nu pot să mă declar mega fericită pentru toate realizările mele.
Mulțumesc Academiei Dlux România pentru toată atenția acordată în acești ani, îndrumarea și formarea mea.
Acum am ajuns într-un punct important în meseria de Lash Maker: cel de Brand Ambasador Dlux.

Ce poate fi mai frumos de atât?!

Echipa noastră