Claudia Bihaici

Claudia Bihaici

TRAINER - BRAȘOV

“Atunci cand privesti cu optimism spre viitor, ceva inedit te va surprinde.” Acest citat este întru totul definitia despre propria-mi persoana. 

Numele meu este Claudia Bihaici iar in urma cu 3 ani am urmat primul curs in domeniul de beauty. Totul a pornit de la o simpla curiozitate deoarece nu înțelegeam cum putem aplica din fir cu fir extensii de gene. Tot procesul îmi părea atât de complex iar fiecare pas in parte necesita multă meticulozitate. 

Sincer, nu a fost deloc ușor dar fiind o fire ambitioasa mi-am propus sa nu renunt pana nu realizez lucrări cu ecoul unui: ,,Mulțumesc!” din partea clientelor.

Am descoperit o lume nouă, o lume a provocarilor continue unde informația și munca merg mână-n mână pentru a ajunge la țelul propus.

Deși am urmat cursuri de perfecționare in cadrul mai multor academii, cursurile din cadrul Dlux Academy Romania si-au pus amprenta pe cariera mea profesională și in prezent mă simt onorata sa fac parte din aceasta echipa sociabila, cu produse de o calitate la superlativ și traineri de top.

Îmi doresc ca fiecare zi sa fie o treapta urcata pe plan profesional și încă o experienta care sa ma apropie de perfecțiune.

Echipa noastră