Bianca Vasi

Bianca Vasi

TRAINER - ORADEA

Buna, numele meu este Bianca Vasi, am 30 de ani si sunt din Oradea. Lucrez in domeniul extensiilor de gene de aproximativ 8 ani .

Cum am devenit lash artist ?

Pe vremea aceea extensiile de gene nu erau atat de cunoscute, am vazut pe internet mai multe postari, urmarind site uri de beauty din strainatate. M am indragostit imediat de aceasta meserie, eram fascinata de rezultatele obtinute. Asadar am urmat un curs de baza si am inceput sa aplic extensii de gene prietenelor si familiei pentru a-mi dezvolta tehnica si rapiditatea . Faceam acest lucru pe langa un job full time, seara ma relaxam aplicand gene. Am incercat toate domeniile posibile insa domeniul beauty m-a fascinat de mica . Am urmat o facultate, dar pasiunea m-a impins sa imi doresc sa fiu o persoana independenta, sa ma organizez singura si sa fiu propriul meu sef. Astfel am decis sa mi urmez visul, sa lucrez exclusiv in domeniul beauty si sa imi deschid propriul meu salon.

Mereu m am ghidat in viata dupa un motto :

“Gaseste ceva ce iti place sa faci atat de mult incat l-ai face bucuros gratis, apoi invata sa il faci atat de bine incat oamenii sa fie bucurosi sa te plateasca pentru el. “ Pe langa pasiune si implicare cel mai important lucru este calitatea produselor. Astfel am ales sa lucrez din anul 2018 exclusiv cu produsele de cea mai inalta calitate din gama Dlux Professional .

Am ales sa fiu lash trainer deoarece imi doresc sa impartasesc experienta mea cu femeile care sunt pasionate de beauty si doresc sa faca din asta o arta !

Echipa noastră