Georgiana-Sima

Georgiana Sima

Ambassador - Județul Constanța

Bună tuturor! Mă numesc Georgiana Sima, am 29 de ani , locuiesc în Constanța și în câteva randuri doresc să vă împărtășesc o mică descriere despre mine.  Mi-a luat ceva timp sa îmi descopăr vocația. De mică, parinții mei m-au îndrumat și sprijit către viața sportivă. Încă de la vârsta de 4 anișori am început cu gimnastica, apoi am continuat cu tenisul. Adrenalina era mare, energia pozitivă, însă nu mă regăseam în totalitate. În jurul varstei de 11 ani am început să practic handbal de performanță.
Fiind un sport de echipă, în cantonamente eram manichiuristă, cosmeticiană și makeup artist pentru colegele mele. A fost doar o distracție care m-a făcut să înțeleg că sunt pasionată de frumos.  Mi-am continuat însă drumul spre o facultate conexă cu ce făcusem pana atunci – Facultatea de Educație Fizica Și Sport, Ramura Kinetoterapie Și Motricitate Speciala, Ovidius Constanța – pe care am absolvit-o în anul 2012, însă nu puteam practica o meserie în care nu ma regăseam, așa că am dat o șansă acestui domeniu în continua schimbare. Am pășit cu neîncredere la primul curs de extensii gene fir cu fir 1/2D pe  data de 09.05.2017, susținut de Angelica Greavu în cadrul Academiei Dlux Professional, în judetul Constanta. M-a cucerit total din prima clipă. Primele 4 luni au fost intense, lucram foarte mult și eram foarte entuziasmată de ceea ce reușesc. După scurt timp am inceput să stagnez pe o perioadă mai lungă, însa dorința mea era să stau toată ziua pe scaun cu pensetele în mână. În loc de pensete aveam o mică bebelușă care mă solicita în permanență. Mi-am dorit să mă dezvolt, să învăț și să fiu mai buna în fiecare zi. Așa că am reusit să mă desprind puțin de cea mică și în data de 13.08.2020 am urmat cursul de Laminare Gene Și Sprâncene, susținut de Angelica Greavu în cadrul Academiei Dlux Professional.

Totuși îmi doream mai mult, simțeam că pot mai mult, așa că după scurt timp, pe data de 18.10.2020, am participat și la cursul de perfectionare 2-3D, bineînțeles tot în cadrul Academiei Dlux Professional și îndrumată de către Angelica Greavu. Este o adevarată artă pe care dacă o iubești, o întelegi. Sunt plină de entuziasm și dorința de a invăța cât mai multe despre această meserie frumoasă.
Mă mulțumesc cu puținul pentru că știu că acest puțin, devine câte puțin, câte puțin MARE .
Am început această etapă din viața mea învățând fiecare pas în cadrul Academiei Dlux Professional România, lucrez cu aceste produse de peste 3 ani. Sunt extrem de mandră că am ales să fac acest pas alături de acest brand deoarece nu am fost deloc dezamagită și mereu când am solicitat ajutorul, l-am primit atent.  Faptul că acum am facut acest pas important în cariera mea de lash artist, devenind Ambasador Dlux Professional, este o mare realizare pentru mine. Este o comunitate frumoasă , blândă și unde știu că voi învăța foarte multe lucruri noi și utile pentru dezvoltarea mea în domeniul lash artist.

Echipa noastră